Het leukste verjaardagsfeestje

 


Dat vier je samen met je vriendjes

en vriendinnetjes tussen de vlinders!

Ga op ontdekkingsreis in onze vlinderjungle en ontmoet de meest fraaie vlinders. Kleine vlinders, maar ook vlinders groter dan je hand, hele opvallende vlinders maar ook goed verstopte exemplaren...ontdek jij ze allemaal? En...met een beetje geluk komt er zelfs een vlinder op je hand zitten. Leer alles over het leven van vlinders van onze vlinderverzorger, maak een verrassende speurtocht en help mee de vlinders te voeren. Natuurlijk is er ook tijd voor een drankje en een versnapering.

Een vlinderfeestje boek je al voor € 6,50 per persoon. Dit bedrag omvat: entree Vlindersafari, rondleiding, limonade (op basis van siroop), chips of popcorn, speurtocht met voor iedereen een prijsje, vlinders verzorgen (vlinders of rupsen verzorgen, vlinders loslaten; invulling afhankelijk van de mogelijkheden van de dag) en een presentje voor de jarige.

Wil je daarbij ook geschminkt worden als een vlinder, vlinders knutselen en een punt verjaardagstaart (in plaats van chips/popcorn)? Kies dan voor een Vlinderfeestje XL, dat € 11,00 per persoon kost.

Een Vlinderfeestje duurt 1,5 - 2 uur (XL 2,5-3 uur) en is elke dag van ons seizoen te boeken op basis van beschikbaarheid; graag minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Bij een aantal tot 10 kinderen is de aanwezigheid van één ouder/begeleider vereist, bij 11 t/m 20 kinderen twee ouders/begeleiders. Ouders/begeleiders betalen voor beide Vlinderfeestjes € 6,50 per persoon, limonade te vervangen door koffie of thee. 

Junior Vlinderverzorger

Altijd al willen weten wat onze vlinderverzorger doet? Je kunt nu een ochtend met de vlinderverzorger meelopen. En natuurlijk helpen! Je gaat de vlinders voeren, de rupsen verse blaadjes geven, vlindereitjes verzamelen, cocons ophangen, planten verzorgen, schoonmaken (ja dat hoort er nu eenmaal ook bij!) en meer...niet alleen leuk om te doen, maar je steekt er gegarandeerd ook nog wat van op!

Lijkt dit je wat? Maak dan je broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje enthousiast om je te komen helpen!

Het programma Junior Vlinderverzorger kost € 39,95 per persoon. Dat is inclusief een Junior Vlinderverzorger diploma, een Junior Vlinderverzorger polo, limonade      (op basis van siroop) en chips.


Het programma Junior Vlinderverzorger duurt van 9.00-12.00 uur en is elke dag van ons seizoen te boeken op basis van beschikbaarheid; graag minimaal 72 uur van tevoren reserveren. Boekingen alleen op basis van duo's in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. De aanwezigheid van één ouder/begeleider is vereist en in de prijs inbegrepen, een extra persoon betaalt de reguliere entree- en horecaprijzen. Hoewel we passende voorzorgsmaatregelen in acht nemen, raden we dit programma af voor kinderen waarvan bekend is dat ze overgevoelig of allergisch zijn voor (bepaalde) insecten en/of planten.